News Flash:

Aceasta reteta a inceput sa fie stearsa de pe net, pentru ca da peste cap industria farmaceutica

10 Octombrie 2017
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
reteta
In acest articol va vom prezenta o bautura care este 100% naturala! Este excelenta pentru curatarea arterelor de toxine, chimicale si grasimi, substante responsabile cu atat de multe efecte negative in organismul nostru.
Amestecul de mai jos ne poate proteja de raceala si de gripa si elimina infectiile care pot afecta circulatia sangelui. Curata de asemenea, ficatul si reduce efectele radicalilor liberi, responsabili cu favorizarea cancerului in organism.

Ingrediente:

8 catei de usturoi
2 lamai taiate in 4
1 rradacina de ghimbir (4-5 cm)
apa (4 litri)

Mod de preparare:

Mai intai trebuie spalam bine ghimbirul si sa-l curatam de coaja. Apoi, ar trebui sa-l toacam in bucati mici. Acelasi lucru trebuie facut si cu usturoiul. Taiem apoi lamaile, cu tot cu coaja si punem toate ingredientele intr-un blender amestecand toate ingredientele.
In continuare, luam o oala si punem 4 litri de apa la fiert impreuna cu amestecul pe care tocmai l-am pregatit. Cand apa incepe sa fiarba, o luam de pe foc si o lasam sa se raceasca. Apoi, strecuram lichidul si il punem in sticle la rece.

Utilizare:
Consumati aceasta bautura zilnic cu cel putin doua ore inainte de prima masa. Dupa un timp, veti incepe sa va simtiti mai bine si nivelul de energie va creste la maxim!

sursa: sanatatea

chimicale blender bautura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006037 (s)