News Flash:

Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

10 Octombrie 2017
943 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme instabila
Vremea va fi rece dimineata si noaptea in majoritatea regiunilor, iar in timpul zilei se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorãri la munte si in nordul si nord-vestul teritoriului, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si va avea unele intensificãri la munte, in sud-vestul si centrul teritoriului si izolat in rest. In nordul Carpatilor Orientali, la altitudini mari, trecãtor, vor fi si precipitatii, slabe cantitativ, sub formã de lapovitã si ninsoare. Vor fi conditii de ceata dimineata in partea de sud-vest. Astazi, vremea se va ameliora si se va incãlzi fatã de ziua precedentã. Cerul va fi temporar noros si, trecãtor, va mai ploua slab. Cerul va fi variabil, cu innorãri la munte si in nord-vestul tarii, unde pe arii restranse va ploua slab.


Miercuri, cerul va fi in general variabil, cu unele  innorãri in regiunile nordice, unde local va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat si va avea intensificãri la munte, iar in prima parte a intervalului si in partea nord-vest a tarii.
Joi, in regiunile din jumãtatea de sud-est a tãrii innorãrile vor persista si va continua sã plouã. Vantul va avea intensificãri in regiunile sud-estice si la munte. In restul teritoriului cerul va avea innorãri temporare, iar ploile se vor semnala izolat.


Temperaturi in principalele orase:

Bucuresti 20 cer variabil

Craiova 21 cer variabil

Timisoara 21 cer variabil

Sibiu 18 precipitatii

Suceava 16 precipitatii

Galati 18 cer variabil

Constanta 19 cer variabil

Cluj-Napoca 16 cer precipitatii

Bacau 19 precipitatii

Baia Mare 14 precipitatii

Iasi 19 precipitatii

Oradea 17 precipitatii

Resita 16 precipitatii

Pitesti 18 cer variabil

Brasov 16 cer variabil

vremea rece
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006121 (s)