News Flash:

Cum arata femeia perfecta in viziunea barbatilor

13 Iulie 2018
798 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia perfecta

Un studiu care a avut in vedere descoperirea preferintelor barbatilor atunci cand vine vorba despre formele corpului unei femei a scos la iveala faptul ca acestia prefera forme care sugereaza tinerete, potrivit gandul.info, care citeaza indy100.

In cadrul studiului au fost chestionati barbati provenind din 10 tari, iar acestia au fost rugati sa construiasca un clasament al formelor corporale feminine, pornind de la cel mai atractiv corp si ajungand la cel mai putin atractiv. 

Astfel, a reiesit ca tiparul preferat al barbatilor este corpul aferent unui indice de masa corporala 19. Acesta se situeaza la limita subponderabilitatii.  Asadar, kilogramele in plus au condus la o apreciere negativa in ceea ce priveste aspectul fizic. 

Specialistii considera ca acest rezultat este influentat de faptul ca populatia a inceput sa cunoasca tot mai bine beneficiile unei greutati corporale scazute, fata de o greutate care se incadreaza in domeniul supraponderabilitatii sau tinde chiar spre obezitate. Informatiile din media, cultura si fashion au condus la aparitia unei corelatii intre greutatea corporala scazuta si speranta de viata sau abilitatea de reproducere. Astfel, oamenii au ajuns sa priveasca si sa clasifice atractivitatea trecand-o prin acest filtru al gandiri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006873 (s)