News Flash:

Cum a slabit Lidia Buble 15 kg

15 August 2017
1019 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble
Acum doi ani, Lidia Buble a uimit pe toata lumea cu aspectul ei fizic, reusind sa slabeasca 15 kilograme. “Am slabit 15 kg, dar nu tinand cura, Doamne fereste! Nu vreau sa mai slabesc. Am ajuns la 45 de kg. Incepusera sa mi se vada foarte tare coastele si au scris ca e anorexie. Nu cred ca e anorexie”, povestea in urma cu an intr-un interviu Lidia.

Cantareata spune ca, din cauza faptului ca munceste foarte mult, sunt zile in care nu reuseste sa manance. ’’La unul dintre concerte mi s-a facut rau pe scena si n-am mai putut continua concertul si am plecat la ultima piesa. Am avut nevoie de niste interventii medicale”, a mai adaugat ea.

Multi dintre fani s-au intrebat ce spune iubitul ei, Razvan Simion, despre faptul ca a slabit atat de mult, iar la un moment dat fanii chiar au sfatuit-o sa se opreasca din slabit. “Lui Razvan nu i se pare ca am mai slabit, el ma vede zilnic in casa si cred ca nu-si da seama”, a spus cantareata. Lidia Buble si Razvan Simion se iubesc din 2015, insa cei doi nu se grabesc sa ajunga la altar.

lidia buble 15 kilograme cura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004060 (s)