News Flash:

Frumusetea parului: De ce nu e bine sa porti aceeasi carare tot timpul

14 August 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
par frumos
Multe femei sunt fidele unei singure tunsori sau coafuri, insa acest lucru ar putea fi daunator sanatatii scalpului. Mai ales daca poarta aceeasi carare tot timpul. Acest lucru face ca pielea descoperita sa se afle in permanenta in bataia soarelui si, in timp, va avea de suferit.
"Doamnele si domnisoarele care poarta tot timpul aceeasi carare pot avea surprize neplacute in ceea ce priveste sanatatea scalpului. Tineti cont ca pielea descoperita in acea zona se afla sub actiunea razelor soarelui, se bronzeaza, se arde de multe ori, se usuca. De multe ori suntem atenti asupra ingrijirii parului, dar nu si a pielii capului. Daca descoperim ca avem matreata, solutia nu este sa folosim un sampon anti-matreata ci, de multe ori, sa folosim un ulei hidratant pentru scalp. Chiar si sa schimbam cararea sau intregul look pentru a nu supraexpune atat de mult pielea descoperita de carare. Cand constati ca ai matreata si nu scapi de ea dupa o prima folosire a unui sampon anti-matreata, e bine sa consulti un specialist. Se ia o mostra de matreata si se trimite la laborator pentru analize. Eu asa procedez cu clientii mei. Colaborez cu un medic dermatolog pentru a rezolva impreuna toate problemele legate de par si scalp", declara Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania. Cu o cariera de peste doua decenii in domeniu, Cristi Pascu aduce in Romania trendurile dictate la nivel international si lanseaza noi generatii de specialistii prin intermediul Academiei de Coafura Cristi Pascu, potrivit one.ro.

femei tunsori coafuri carare pielea sanatatea scalpului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006665 (s)