News Flash:

Ce luuuux, ce picioare, ce sani, ce buzeee are! :)) Operatiile estetice au transformat-o total... Incredibil cum a aparut Margherita de la Clejani la piscina

13 August 2017
2535 Vizualizari | 0 Comentarii
margherita

Margherita de la Clejani, într-un pictorial incendiar la piscina. Bruneta a bifat o apariție spectaculoasă în Maronia, acolo unde are loc prima ediție a emisiunii ,,Aventură cu 4 stele”, difuzată de Antena 1.


Alături de Speak, Flick Domnul Rimă și Gina Pistol, Margherita de la Clejani porneşte într-o aventură presărată cu momente de distracție și adrenalină! Peripețiile prin care va trece aceasta alături de gașca ei, dar și experiențele autentice grecești de care se va bucura, toate din 14 august, doar pe Antena 1. Recent, Margherita și-a sărbătorit ziua de naștere.






Margherita de la Clejani, într-un pictorial incendiar, la plajă. Începând cu 14 august, în fiecare luni și marți de la ora 20:30, vedetele show-ului se vor antrena într-o provocare pe care nu o vor uita prea ușor, experimentând ambele părți ale medaliei: atât luxul, cât și traiul cu condiții materiale limitate.


Margherita de la Clejani se distrează alături de Speak și Gina Pistol
Totuși, se pare că vedeta se bucură de razele soarelui și face abstracție de muncile solicitante la care este supusă în urma probelor pierdute. Luxul nu este un concept străin pentru artistă, ce se adaptează foarte ușor unui confort de ,,4 stele” . All-inclusive, acesta pare să fie sloganul Margheritei și modul în care alege să își petreacă această experiență. Pe marginea piscinei, în apropierea peisajelor spectaculoase ale Greciei, vedeta primei ediții pozează fără emoții într-o ipostază demnă de invidiat. Costumul de baie ales îi evidențiază perfect formele voluptoase, iar frumoasa brunetă devine cu ușurință punctul de atracție principal al camerei foto, în pauza dintre filmări.

pictorial piscina maronia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006641 (s)