News Flash:

Cum a fentat paznicii din mall. Bianca si-a ascuns catelusa in poseta si…

19 Noiembrie 2017
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca d

Bianca este nedespartita de catelusa ei, pe care o ia mereu in poseta. Bella e omniprezenta in viata divei, fie ca se duce la atelier, la sala sau la shopping, pentru ca are o mare calitate: sta neclintita unde o pune, adica in geanta de umar!

Poate asa se explica de ce Bianca o ia mereu pe Bella cu ea, chit ca rauvoitorii comenteaza ca iubita lui Victor Slav isi petrece mai mult timp in compania catelusei decat a fetitei, micuta Sofia. Este lesne de inteles ca un copilas de un an si doua luni este o responsabilitate uriasa si nu poate fi luat peste tot, pentru ca la aceasta varsta micutii pot fi argint-viu, asa ca Sofia isi petrece o buna parte din timp cu bona, care are sarcina delicata sa o supravegheze si sa o fereasca de toate pericolele!
Bianca i-a "hipnotizat" pe paznicii de la mall
Revenind la Bianca si la Bella, CANCAN.ro a intalnit-o pe Bianca Dragusanu la shopping, alaturi de o prietena si de catelusa nemiscata din poseta! Asa a reusit de altfel vedeta sa treaca si de paznicii de la intrarea in centrul comercial, indesand-o bine pe Bella in geanta de umar, pentru ca accesul cu animale in centrele comerciale este strict interzis!

Bianca a strabatut mai multe magazine, uitandu-se la pantofi, bluzite si imbracaminte groasa de iarna, iar apoi s-a indreptat catre iesire, unde o astepta Victor Slav alaturi de un amic. Acesta era chiar prietenul domnisoarei care a insotit-o pe Bianca la cumparaturi, astfel ca, dupa ce s-au regrupat, au plecat cu totii. Ce-i drept, mai putin prietena Biancai, ramasa putin in urma...

 

Galerie Foto

bibi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014044 (s)