News Flash:

Victor Slav, dezvaluire incredibila despre Bianca

18 Noiembrie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
bianca victor

Victor Slav a dat cartile pe fata si a recunoscut ca in relatia sa mai sunt si inconveniente si ca nu este totul doar lapte si miere, mai avand uneori mici certuri si Bianca. Victor Slav: ”Ma enerveaza Bianca pentru ca…” Victor Slav si Bianca Dragusanu un cuplu care intoarce toate privirile atunci cand intra intr-o incapere.

Desi nimeni nu le dadea nicio sansa, nici macar ei, chiar daca au trecut printr-un divort rasunator, cei doi indragostiti au avut puterea sa o ia de la capat, iar cea care i-a impins de la spate a fost micuta Sofia, care a aparut in viata lor atunci cand se asteptau cel mai putin.

Si cu toate astea, ca in orice familie exista si discutii. In cazul lor… resturile lasate prin casa. ”DA, DA. Ma enerveaza de mai multe ori. Eu sunt foarte ordonat, vin dintr-o familie cu pregatire militara. Ea, pe de alta parte, este imprastiata, nu stie de lucruri, si asta ma enerveaza!”, explica vedeta Kanal D.

”Ii place sa manance peste tot prin casa, lasa firimituri, asa o invata si pe Sofia!”, conchide Victor Slav.

 

Cei doi compun unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz.

 

Victor Slav (n. 5 iunie 1980) este un manechin, si vedeta de televiziune din Romania. El este cunoscut dupa ce a fost amfitrion al emisiunii Frumusete pe muchie de cutit, difuzata pe ProTV si co-prezentator al emisiunii Danseaza printre stele la postul Antena 1.Actualmente fiind prezentator al emisiunii WOWbiz de la Kanal D alaturi de Andreea Mantea.


victor slav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.014074 (s)