News Flash:

Madalina Ghenea, primele marturisiri despre viata ei: "Poate ca si eu am gresit..."

18 Noiembrie 2017
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
Madalina Ghenea

Madalina Ghenea a devenit faimoasa in Romania dupa ce numele ei devenise deja cunoscut in Italia.
Frumoasa actrita a devenit de curand mama, iar acest lucru i-a adus cea mai mare bucurie in viata. Totodata, problemele au inceput sa apara in relatia cu Matei Stratan, tatal fetitei sale, iar situatia dintre cei doi a ramas incerta.
Desi prefera sa pastreze o relatie distanta cu presa si sa nu discute aspecte personale, Madalina a clarificat cateva lucruri.

"Eu inteleg aceasta goana, aceasta vanatoare dupa senzational. Sunt un om normal si am si eu momente cand prefer ca intimitatea mea sa ramana... Nu m-au dezamagit persoane in ultimul an. E foarte greu sa o dezamagesti pe Madalina. Am incredere in mine. Fetita mea sigur va fi bine. Ce pot sa spun? Nu am fost dezamagita. Stiu ca lucrurile se vor repara.  Lumea nu ma cunoaste pentru ca nu am dat interviu si am preferat sa tac. Poate ca si eu am gresit.Este cea mai frumoasa perioada din viata mea pentru ca o am pe micuta. Incepe sa fie o perioada aglomerata pentru ca incerc sa ma intrc la lucru. E greu sa lipsesc si o jumatate de ora, sa plec de langa micuta. Eu asa sunt. Am nevoie de munca mea. Am construit o poveste frumoasa in 16 ani si e normal sa continue aceasta poveste frumoasa. In bine s-a schimbat viata mea de cand am copil. Mi-am dorit foarte mult un copil. Am incercat sa adopt, nu am reusit si ma bucur foarte mult sa o am. Seamana perfect cu taticul ei. E superba!", a spus Madalina la un post de televiziune.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.018053 (s)