News Flash:

Cristian Boureanu si iubita lui au fost trimisi in judecata

19 Iulie 2017
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
boureanu
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 i-au trimis in judecata pe Cristian Boureanu, acuzat ca a agresat un politist rutier si pe iubita sa, Laura Dinca, pentru marturie mincinoasa.
Pe 9 iunie, in jurul orelor 01:30, masina in care se afla Cristian Boureanu a fost oprita in trafic, in zona Piata Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de politie rutiera.
Procurorii sustin in rechizitoriu ca omul de afaceri "s-a manifestat violent, la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB – Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat pe acesta, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rasucit mana stanga, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 15-20 zile de ingrijiri medicale".
Astfel, omul de afaceri a fost trimis in judecata pentru trei infractuni de ultraj, acesta aflandu-se in continuare in arest preventiv.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005566 (s)