News Flash:

Emotii pentru Kovesi! Care sunt probele care o vor 'infunda definitiv' pe sefa DNA

18 Iulie 2017
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Omul de afaceri Dragos Riscanu, cunoscut pentru dezvaluirile sale din culisele afacerii Microsoft, vorbeste intr-o scrisoare deschisa despre executia procurorului Mihaela Iorga Moraru si afirma ca aceasta are documente care o pot trimite pe Laura Codruta Kovesidirect in puscarie. „Opisurile dosarelor o vor infunda definitiv pe Kovesi si pe cei cu care aceasta a manipulat dosare, a distrus si ticluit probe, tergiversat si prescris dosare.”, sustine, intr-o scrisoare deschisa, omul de afaceri.


Scrisoarea deschisa a omului de afaceri Dragos Riscanu prezentata de Evenimentul Zilei:


„Stimate Doamne, Stimati Domni,


Dupa un deceniu de colaborare cu DNA (Mihaela Moraru Iorga), referitor la infractiuni extrem de grave comise de Microsoft in associere infractionala cu inalti functionari si politicieni locali si Europeni va aduc la cunostinta urmatoarele fapte.
Atentie ! se incearca preluarea dosarelor pe care Mihaela Moraru Iorga le avea in lucru pentru a fi indepartate probele care o acuza pe Laura Codruta Kovesi si alti membri ai comisiilor "mixte", de comiterea unor ilegalitati deosebit de grave. Acesta este motivul pentru care Laura Codruta Kovesi a impus o “procedura speciala” care nu ii permite procuroarei Mihaela Moraru Iorga sa participe la predarea dosarelor si la inventarierea probatoriilor constituite in 12 ani de investigatii, inclusiv in cazurile noastre (85/p/2011 - OF/2010/0068) referitor la infractiunile comise de Microsoft in asociere cu Comisia UE – OLAF si companiile lui Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu.

Kovesi nu va reusi sa stearga toate urmele, avind in vedere faptul ca Mihaela Moraru Iorga are un inventar precis al tuturor actelor importante din dosare pe linga o memorie deosebit de buna si bine antrenata. Ordinele primite de la Kovesi prin intermediari cum este Marius Iacob si altii, au fost respectate sau nu au fost respectate dar toate sunt exhaustiv inregistrate. Opisurile dosarelor o vor infunda definitiv pe Kovesi si pe cei cu care aceasta a manipulat dosare, a distrus si ticluit probe, tergiversat si prescris dosare.

De cind s-a infiintat DNA (2005), procurorii Sectiei 2 au “lucrat” la “ordinele” impuse de Comisia UE astfel asociata cu marile corporatii printre care si Microsoft, beneficiarul unor fraude imense, care depasesc cu mult cifrele vehiculate in presa.
Echipele “mixte” omniprezente in “cimpul tactic”, astfel coordonate de Laura Codruta Kovesi si de catre procurorii fidelizati de catre aceasta si SRI, au impus “legal” procurorilor sa comita acte si fapte care incalca grav Constitutia si Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Procurorii DNA au reactionat diferit, astfel unii (Claudiu Dumitrescu, Catalin Vartic, Doru Tulus, etc.) au dovedit un zel iesit din comun pentru a “servi” stapinii din umbra si propriile interese, (cazurile Portocala si altii sunt bine cunoscute), altii cum este Mihaela Moraru Iorga s-a supus “ordinelor” dar a notat toate “instructiunile” si a incercat sa respecte cadrul legal atit cit i-a fost permis.


DNA si acum Inspectia Judiciara si CSM au la dispozitie cel putin opisurile dosarelor pe care Kovesi incearca acum sa le "cosmetizeze", dar nu va reusi decit partial. Kovesi nu a cazut pe tehnica de ascultare si ticluire si pe pozele lui Ghita, va cadea pe opisurile facute de Mihaela Moraru Iorga, care documenteaza ilegalitatile comise la comanda lui Kovesi in dosare “grele” printre care Comisia UEMicrosoft si asociatii.


Cu stima,


Dragos Riscanu”, se arata in scrisoarea deschisa.

dragos riscanu mihaela iorga moraru laura codruta kovesi dna sebastian csm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006035 (s)