News Flash:

Copilul lor avea 3 luni cand au gasit un piton de 30 de cm. sub patut. L-au luat si l-au dat afara, dar il gaseau mereu langa copil. Peste 11 ani sarpele a ajuns la 113 kilograme si 5 metri. Ce face copilul cu el nu credea nimeni ca e posibil...

9 August 2017
1755 Vizualizari | 0 Comentarii
piton

Sambath este un copil în vârstă de 11 ani din Cambogia care, la fel ca mulți copii, are un animal de companie. Dar al lui nu este un câine sau o pisică, ci un piton de 5 metri care cântărește 113 kilograme.


Când Sambath avea doar 3 luni, părinții lui au găsit șarpele sub pătuțul copilului, pitonul era și el micuț pe atunci, măscura mai puțin de 30 de centimetri. Cu toate astea, ori de câte ori părinții lui Sambath îl duceau pe micul intrus afară, în grădină, acesta găsea constant noi căi de a se întoarce la copil, în casă.

 

În cele din urmă au renunțat să mai încerce să țină animalul la distanță. I-au dat un nume și l-au invitat în familie, l-au botezat ,,Chomran”, iar în ultimii 11 ani el a fost un prieten de nădejde pentru fiul lor, poate cel mai bun prieten pe care și-l puteau dori pentru el.


Privește imaginile de mai jos pentru a vedea toată povestea acestei prietenii neobișnuite:

 


sambath cambogia piton
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004893 (s)