News Flash:

Copac cazut pe calea ferata. Traficul feroviar intre statiile Merisor si Petrosani a fost blocat temporar

19 Aprilie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
copac sine
Traficul feroviar este oprit temporar, miercuri, in zona statiei de cale ferata Merisor, in apropiere de Petrosani, dupa ce un copac uscat s-a prabusit pe sine din cauza vantului puternic. 
"Din cauza vantului puternic, un copac uscat a cazut peste linia de cale ferata in statia Merisor. Traficul feroviar este intrerupt, dar nu pentru mult timp, pentru ca muncitorii de la caile ferate vor interveni pentru degajarea liniei", a declarat, pentru AGERPRES, seful Politiei Transporturi Feroviare Hunedoara, subcomisar Lucian Sincovici. 
Potrivit acestuia, singurul tren care ar putea fi afectat de intreruperea traficului este acceleratul Cluj-Bucuresti, pe relatia Simeria-Petrosani. 
Traficul feroviar intre statiile Merisor si Petrosani se desfasoara pe un singur fir, dupa ce, pe 8 aprilie, un tren de marfa a deraiat in zona Banita-Merisor. Mecanicul si ajutorul sau si-au pierdut viata in acest accident. 
Judetul Hunedoara se afla sub cod galben de precipitatii si intensificari ale vantului, pana pe 21 aprilie, la ora 10,00. AGERPRES

traficul feroviar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1338 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005425 (s)