News Flash:

Continua cercetarile in cazul tinerei din Oradea ucisa zilele trecute

20 Martie 2017
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
crima oradea 1
Procurorii continua cercetarile in cazul tinerei ucise de inculpatul Adrian Hladii, care a decedat sambata seara, pentru lamurirea tuturor circumstantelor faptelor si stabilirea tuturor formelor de participatie penala la acestea, a anuntat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, Maria Cotrau. 
Aceasta a precizat ca, avand in vedere informatiile rezultate din strategia de ancheta, in seara zilei de 18 martie, organele de politie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, au descins in vederea efectuarii unei perchezitii intr-un imobil aflat pe o strada din municipiul Oradea, existand indicii ca inculpatul Adrian Hladii s-ar ascunde acolo. 
"In momentul in care anchetatorii au patruns in apartamentul situat la etajul IV al imobilului, inculpatul a sarit in gol cu consecinta producerii unor multiple leziuni, starea acestuia fiind deosebit de grava. S-a solicitat imediat interventia la fata locului a unui echipaj medical in vederea acordarii primului ajutor, insa inculpatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare si, la scurt timp, a decedat", a declarat Maria Cotrau. 
Tanara a fost inmormantata sambata, in jurul orei 15,00, in Cimitirul Municipal din Oradea, fiind condusa pe ultimul drum de aproape 500 de persoane. 
Un sobor de sapte preoti ortodocsi au oficiat slujba religioasa de inmormantare, inclusiv unul venit din Salaj, judetul de bastina al parintilor Daliei. AGERPRES

adrian hladii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007351 (s)