News Flash:

WOW! IMAGINE SENZUALA cu Carmen Minune

22 Ianuarie 2017
1455 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen minune2
Fiica cea mare a manelistului Adrian Minune pare sa traiasca acum o mare iubire alaturi de un tanar pe care cateva luni l-a tinut ascuns de ochii curiosilor. Desi abia recent a inceput sa se afiseze la bratul lui Bogdan Daragiu, se pare ca frumoasa lor relatie a inceput de cateva luni bune.

Cei doi s-au cunoscut la inceputul lui 2015, atunci cand fata lui Adi Minune lansa clipul piesei „Domino“, pe care Bogdan Daragiu l-a regizat, iar acum Carmen Minune, care are drept nume de scena "Karmen",  a mai filmat inca un videoclip incendiar, regizat tot de iubitul ei.


“Videoclipul piesei <<You Got It>>, regizat de Bogdan Daragiu, aduce la viata mood-ul acesteia, party si freedom fiind cuvintele cheie”, a declarat Karmen. Incepand cu 2017, Karmen devine artist ATOM si Global Records. “ATOM si Global Records sunt a doua mea familie, aici am gasit echipa perfecta, oameni cu experienta care stiu sa valorifice un artist in care vad potential. <<You Got It>> este o piesa care imi place foarte mult, suna diferit si este stilul in care ma regasesc”, a mai spus Karmen.

Galerie Foto

screen_shot_2017_01_18_at_17_07_21.png
adrian minune bogdan daragiu carmen minune videoclip
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1450 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004722 (s)