News Flash:

VIDEO FABULOS! Copilul tocmai s-a intors din tabara. Reactia pisicii a fost INCREDIBILA

9 August 2015
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
pisi cu copilul
Ca animale de companie, pisicile stiu sa se faca apreciate prin comportamentul lor afectiv. Desi au fost acuzate ca isi arata dragostea doar din interes, nu de putine ori ne este dat sa descoperim exact contrariul, iar clipul alaturat vine sa sublinieze si mai mult acest lucru.
Acest motan, pe numele lui Dorian, a stat o perioada de timp despartit de cel mai bun prieten al lui, Cadyn, un baietel care tocmai se intorsese din tabara de vara. Chiar si pentru mama baiatului reactia pisicii a fost surprinzatoare, scrie livebiz.ro.
Din nefericire Cadyn dormea in momentul revederii, dar acest lucru nu l-a impiedicat cu nimic pe simpaticul motan sa isi exprime afectiunea fata de prietenul lui. Nu putem sa nu fim induiosati de reactia adorabila a motanului care se lipeste de Cadyn, alintandu-l, imbratisandu-l cu labutele si chiar oferindu-i saruturi delicate.
Prin reactia lui nepretuita, Dorian vrea sa ii atraga atentia baiatului si in acelasi timp sa intre si in gratiile stapanei care il priveste cu multa admiratie vizavi de atitudinea lui adorabila. Aceste imagini filmate au fost o surpriza chiar si pentru baiat care fiind foarte obosit nu a reusit sa vada in direct dovada de dragoste nepretuita a motanului.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006695 (s)