News Flash:

Nunta mare in showbiz! S-au casatorit intr-un cadru de vis

9 August 2015
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta2
Actrita Jennifer Aniston, una dintre vedetele serialului "Prietenii tai/ Friends", s-a casatorit cu iubitul ei, actorul Justin Theroux, in resedinta din Los Angeles a cuplului, in cadrul unei ceremonii secrete, care a luat prin surprindere presa americana, dar si pe multi dintre oaspetii celor doi.
Publicatiile americane People si Us Weekly, citand mai multe surse, au anuntat, joi, ca Jennifer Aniston si Justin Theroux, care au o relatie de patru ani, au schimbat juramintele de credinta in fata unui numar de 70 de rude si prieteni apropiati, in resedinta lor din cartierul Bel-Air din Los Angeles, miercuri, informeaza Reuters.
Agentii de presa ai celor doi actori nu au confirmat deocamdata aceasta informatie. Totusi, site-ul TMZ.com a publicat deja o serie de fotografii care prezentau o scena, un ring de dans amenajat in gradina cuplului, alaturi de mai multe mese, dar si o imagine cu un tort de mari dimensiuni care era transportat in interiorul vilei.
"Invitatilor li s-a spus ca era o petrecere organizata pentru ziua de nastere a lui Justin. Jennifer si Justin au vrut sa isi surprinda invitatii si invitatii au fost cu siguranta surprinsi", afirma revista People, citand o sursa din anturajul cuplului.
"Jen a fost foarte buna in ceea ce priveste tinerea in secret a planurilor de casatorie. Doar confidentii ei erau la curent cu faptul ca acea petrecere era de fapt o nunta-surpriza", a adaugat aceeasi sursa.
Potrivit publicatiilor People si Us Weekly, printre invitatii prezenti la aceasta nunta-surpriza s-au aflat actrita Lisa Kudrow - colega cu Aniston in distributia serialului "Friends", prezentatoarele TV Ellen DeGeneres si Chelsea Handler, prezentatorul radio-TV Howard Stern si actrita britanica Emily Blunt.
Aceasta este prima casatorie pentru Justin Theroux si cea de-a doua pentru Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston, in varsta de 46 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie. In cele din urma, Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit in august 2014.
Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder" - care va implini varsta de 44 de ani saptamana viitoare - in anul 2008. Cei doi actori s-au logodit in anul 2012.
Aniston a devenit cunoscuta datorita personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.
Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.
Dupa divortul de Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut mai multe relatii de scurta durata, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer.
Actorul Justin Theroux s-a remarcat in cateva lungmetraje importante, precum "American Psycho", "Calea Misterelor/ Mulholland Drive", "Zoolander Manechinul", "Furtuna tropicala/ Tropic Thunder" si "Iron Man - Omul de otel 2". In prezent, Justin Theroux joaca in serialul "Cei ramasi/ Leftovers", care este difuzat de reteaua de televiziune HBO. Mediafax.ro

justin theroux
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006362 (s)