News Flash:

S-a intamplat pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara. O tanara a avut parte de SOCUL VIETII imediat dupa aterizare. Toata lumea a ramas surprinsa

6 August 2015
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroportul timisoara
Un oradean si-a cerut in casatorie, miercuri, iubita venita din SUA, la Aeroportul Traian Vuia din Timisoara, fata fiind asteptata cu un covor alb, o masa pe care erau asezate prajituri si fotografii cu cei doi indragostiti, cu baloane si cu un banner pe care scria "Melania, vrei sa fii sotia mea?".
Tanarul, care se numeste Marcel, a asezat, miercuri, in fata aerogarii, cu ajutorul angajatilor Aeroportului "Traian Vuia" din Timisoara, al unor prieteni si al unor membri ai familiei, un covor alb, o masa pe care erau asezate fotografii cu cei doi indragostiti si prajituri, iar alaturi baloane si un banner pe care scria "Melania, vrei sa fii sotia mea?", transmite corespondentul MEDIAFAX.
Marcel si-a asteptat iubita cu un buchet de flori si un inel.
Cei care au luat parte la pregatiri au avut emotii dupa ce au aflat ca avionul in care se afla Melania a aterizat cu zece minute mai devreme, insa, din fericire, au reusit sa termine la timp tot aranjamentul.
Tanara a fost plecata pentru o luna in Statele Unite ale Americii, iar miercuri s-a intors in tara.
Cand tanara a iesit in fata aerogarii, iubitul ei s-a asezat in genunchi, i-a intins buchetul de flori si inelul de logodna, apoi a intrebat-o daca doreste sa fie sotia lui.
Emotionata, Melania a raspuns "Da", in aplauzele celor prezenti care asteptau cu nerabdare raspunsul acesteia.
Cei doi tineri sunt din Oradea, judetul Bihor.

Galerie Foto

cerere_aeroport
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006160 (s)