News Flash:

Statiunea de pe litoralul romanesc care a renascut. Atrage tot mai multi turisti - FOTO

6 August 2015
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
venus
Desi Mamaia inca este cea mai cautata destinatie de pe litoralul romanesc, o alta statiune de la area Neagra are toate sansele sa o detroneze in scurt timp. Printre cladirile ridicate in perioada comunismului, au aparut hoteluri de 4 si 5 stele, in care s-au investit milioane de euro, iar amenajarile exterioare i-au facut pe turisti sa spuna... “Plaja incepe sa arate ca in Egipt”.

Treptat, sudul litoralului romanesc incepe sa atraga tot mai multi turisti atrasi de servicii de 5 stele, pe care le gasesc la preturi mult mai rezonabile decat cele percepute in Mamaia.  Proprietarii au investit milioane de euro in fostele unitati de cazare comuniste si le-au pregatit clientilor tot confortul, departe de restul zonei care are nevoie de investitii majore.
 
Statiunea Venus renaste incet, dar sigur, cu ajutorul hotelurilor de 4 si 5 stele recent deschise, care au un grad de ocupare de aproape 100% pe timp de vara. Turistii sunt extrem de multumiti de serviciile pe care le primesc, dar si de amenajarile exterioare din jurul unitatilor de cazare.  "Plaja incepe sa arate ca in Egipt. Sunt la standardele de afara, nu vad ceva mai mult afara decat aici", a declarat un turist pentru stirileprotv.ro. Vezi aici mai multe fotografii.

mamaia statiunea venus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005745 (s)