News Flash:

Vesti proaste pentru soferi! Mai avem de asteptat pana vom circula pe autostrada Lugoj - Deva

28 Octombrie 2015
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada Lugoj Deva
Va mai trece destul timp pana in momentul in care vom putea merge pe autostrada de la Lugoj la Deva. Chiar daca muncitorii sunt pe santier, pe cele doua loturi pe care se lucreaza, trebuie sa amintim ca pe lotul 4, pe doua dintre segmente, lucrarile au fost oprite de incapacitatea Companiei de Drumuri de a obtine autorizatia de constructie. Acest lot a avut cele mai multe probleme, acestea sunt legate de celebra pestera cu lilieci, de cateva familii de castori, sau de halda de steril de langa Deva. Totusi, aici s-a lucrat destul de mult pana la oprirea santierului.
De lucrat s-a lucrat destul de mult la nodul rutier de la Ilia, se lucreaza si acum destul de intens. In plus, si podul peste Mures de pe lotul 3 este destul de avansat, mai lipsesc grinzile de otel peste albia raului, probabil si cele mai greu de instalat, dar este de asteptat ca si acestea sa fie montate in perioada viitoare. Muncitorii lucreaza si la nodul de la Ilia, la finalizarea podului si a drumurilor de acces pe autostrada, aici fiind asternut chiar si asfalt. Mai este de construit podul peste calea ferata din zona.
In ceea ce priveste lotul 2, acesta are, de asemenea, asfalt asternut pe mare parte din lungime., mai ales inspre capatul lotului 1 al autostrazii dintre Lugoj si Deva.
Finalizarea lucrarilor autostrazii va fi conditionata si realizarea unor ecoducte, a unor lucrari de constructie speciale, care vor permite circulatia libera a animalelor intre cele doua parti ale autostrazii, acestea fiind cerute prin autorizatia de mediu. Seful CNADNR, Narcis Neaga, anunta in urma cu cateva zile ca undeva in luna decembriese va lansa licitatia pentru executia celebrelor ecoducte, scrie tion.ro.
Problema este ca si vremea de afara se raceste, iar lucrarile nu vor putea continua in acelasi ritm, ceea ce inseamna noi intarzieri.

mures asfalt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006632 (s)