News Flash:

Un zid va fi construit de-a lungul autostrazii din Calais pentru a impiedica accesul imigrantilor

7 Septembrie 2016
988 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantii
Marea Britanie va sprijini constructia unui zid in apropierea taberei de refugiati din Calais, a declarat Robert Goodwill, ministrul britanic de Stat al Imigrarii, citat de site-ul postului BBC News.
Intitulat "Marele zid din Calais" de presa internationala, gardul construit de ambele parti ale autostrazii principale din Calais, va avea inaltimea de patru metri si lungimea de un kilometru.
Potrivit lui Robert Goodwill, securitatea a fost intesificata pe masura ce imigrantii au continuat sa incerce sa urce la bordul vehiculelor care se indreapta spre Marea Britanie.
Un grup al conducatorilor de camioane a numit insa zidul "o proasta intrebuintare" a banilor publici. Liderul acestui grup sustine ca banii care urmeaza sa fie cheltuiti pe constructia zidului "ar fi mai bine utilizati pentru consolidarea securitatii de-a lungul drumurilor de acces".
Se presupune ca zidul va incepe sa fie construit in luna septembrie, urmand sa fie terminat spre sfarsitul anului 2016. Zidul nu va inlocui gardurile deja existente, conform reporterilor BBC.
Guvernul a refuzat sa confirme costul constructiei zidului, dar rapoartele sugereaza ca se va ridica la 1.9 milioane de lire, suma care va fi extrasa din pachetul de 17 milioane de lire alocat pentru sustinerea masurilor franco-britanice de consolidare a securitatii portului Calais.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1385 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004673 (s)