News Flash:

Un TIR incarcat cu produse alimentare a luat foc intr-o parcare de pe Autostrada A1

5 Decembrie 2017
871 Vizualizari | 0 Comentarii
tir incendiu3 747x420

Un automarfar incarcat cu produse alimentare, aflat intr-o parcare de pe Autostrada A1, a ars, in noaptea de luni spre marti, in apropiere de municipiul Arad, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad. 

Potrivit sursei citate, Detasamentul de Pompieri Arad a intervenit la locul incendiului in jurul orei 5.20, cu doua autospeciale de stingere si noua subofiteri. 

"In momentul sosirii celor doua echipaje de interventie, incendiul se manifesta la capul tractor generalizat, violent si propagat la o parte a remorcii. Dupa aproximativ 30 de minute, pompierii militari au reusit limitarea incendiului, reusind sa opreasca propagarea flacarilor la intreaga incarcatura", a declarat, pentru AGERPRES, maior George Plesca, purtatorul de cuvant al ISU Arad. 

Acesta a mai precizat ca, din declaratiile soferului, oprise automarfarul incarcat cu produse alimentare intr-o parcare de pe Autostrada A1 pentru odihna si a pus in functiune incalzirea electrica din cabina capului de tractor. La un moment dat insa, a simtit ca nu mai poate respira, cabina fiind inundata de fum. A iesit din cabina si a sunat la 112. 

"In urma cercetarilor efectuate la fata locului, s-a stabilit ca incendiul a pornit din cabina, cauza probabila a acestuia fiind o defectiune a instalatiei de incalzire", a adaugat purtatorul de cuvant al ISU Arad. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007828 (s)