News Flash:

Timisorenii au cerut demisia lui Gabriel Oprea: "DNA, sa vina sa va ia!"

23 Septembrie 2016
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
protest timis5
Protest la Timisoara si in mai toate orasele mari din tara, joi, dupa ce senatorii au facut scut in jurul lui Gabriel Oprea, impiedicand astfel cercetarea lui penala de catre DNA, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina. Peste 100 de timisoreni au iesit in Piata Operei pentru a-i cere demisia fostului ministru de Interne.
Protestele de la Timisoara si alte noua orase mari din tara au fost anuntate pe Facebook, dupa ce senatorii au decis ca Gabriel Oprea sa-si pastreze imunitatea parlamentara. Va reamintim ca DNA a cerut acceptul Senatului pentru cercetarea lui Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.
La scurt timp dupa inceperea protestului de la Timisoara, in Piata Operei s-au adunat peste 100 de persoane care au scandat „Demisia”, „Iesiti din casa, daca va pasa”, „Domnu’ general, mars la Tribunal” si „Politicienii-rusinea tarii”. In timpul manifestatiei protestatarii au pornit in mars prin centrul Timisoarei in incercarea de a determina cat mai multi oameni sa se alature protestului.
Timisorenii prezenti la manifestare considera de neacceptat faptul ca Gabriel Oprea nu va raspunde, deocamdata, pentru implicarea sa in cazul mortii politistului bucurestean.
Printre protestatari se numara si mai multi lideri cunoscuti ai societatii civile din Timisoara, printre care profesorul Daniel Vighi, Marius Giura, directorul Festivalului de Jazz de la Garana, sau cantaretul Razvan Munteanu.

gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006322 (s)