News Flash:

Tanara ucisa la metrou era insarcinata in cateva luni

13 Decembrie 2017
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara ucisa

Tanara in varsta de 25 de ani impinsa in fata metroului era originara din Craiova si era insarcinata in cateva luni, informeaza surse din ancheta politiei.

Victima se numeste Alina C., avea 25 de ani, si era originara din Craiova. Ea a fost impinsa in fata trenului in statia de metrou Dristor 1 si nu a avut nicio sansa se supravietuire. Era insarcinata in cateva luni. Din nefericire, in goana dupa senzational, media a facut o mare greseala identificand-o pe victima cu o persoana care nu are nicio legatura cu drama petrecuta in statia de metrou Dristor. Martorii povestesc ca o femeie ar fi impins-o pe fata, fara sa existe insa inainte o discutie sau vreun conflict intre cele doua. Principala suspecta este o femeie de 36 de ani, Magdalena S, tot din Craiova, care locuieste de cativa ani in Bucuresti. Ea a fost identificata in scurt timp de politisti, fiind gasita in zona Unirii, in apropierea unei alte statii de metrou si, dupa cateva ore de audieri, in aceasta dimineata a fost retinuta.

UPDATE, 06:21 – Autoarea – suspecta – crimei se afla in sectia de politie si este deja audiata, conform Stirilor Pro TV. Martorii sustin ca intre femeia care a omorat-o pe tanara de 25 de ani nu a existat inainte de acest gest ingrozitor nici o discutie. Reamintim ca suspecta a mai incercat in aceasi zi sa ia viata altei femei, in statia de metrou Costin Georgian.

UPDATE, ora: 05:40 – Autoarea crimei, suspecta principala in acest caz, a fost depistata conform unor surse din cadrul politiei. Unele surse sustin ca numele femeii care a luat viata tinerei de 25 de ani la metrou Dristor 1 este Madgalena.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006287 (s)