News Flash:

SOC SI GROAZA! Casa unui celebru cantaret de muzica populara din Banat, calcata de hoti. Sotia artistului, legata de maini si de picioare!

12 Octombrie 2015
2594 Vizualizari | 0 Comentarii
petrica irimica
Prin clipe de cosmar a trecut sotia lui Petrica Miulescu Irimica, unul din marii interpreti de muzica populara din Banat, cand s-a trezit cu doi indivizi mascati noaptea peste ea in casa. Au legat-o la maini si la picioare si au lovit-o peste fata cerandu-i banii pe care ii au in casa.
Cunoscutul interpret de muzica populara din Banat, Petrica Miulescu Irimica, detine o vila intr-un cartier select al Orsovei (Mehedinti). Vineri noapte cand s-a petrecut grozavia tocmai plecase de acasa si cel mai probabil hotii au crezut ca nu este nimeni in vila. Sotia acestuia, Marinela Miulescu, se afla insa in dormitor cand s-a trezit cu doi indivizi mascati peste ea. Cum usa de la intrare nu a fost fortata, se pare ca acestia au patruns prin spatele vilei printr-un  geam de la bucatarie. O vecina spune ca femeia a incercat sa riposteze, dar a fost lovita si apoi legata la maini si la picioare. „A legat-o cu o bluza, au lovit-o. Vroiau banii, ea s-a luptat cu ea si atunci unul din ei i-a dat un pumn. Au luat-o pe nepregatite”, spune o vecina.
„A legat-o cu o bluza, au lovit-o. Vroiau banii, ea s-a luptat cu ea si atunci unul din ei i-a dat un pumn. Au luat-o pe nepregatite”, spune o vecina.
Hotii au patruns in casa cu intentia clara de a gasi bani si alte bunuri de valoare, stiut fiind faptul ca familia Miulescu este una instarita. De altfel, dupa ce au legat-o, acestia i-au cerut banii pe care ii au in casa, scrie Adevarul.ro. Femeia le-a explicat ca nu pastreaza banii in casa, asa ca s-au multumit cu o pereche de cercei si un lantisor din aur, iar din geanta i-au luat suma de 590 de lei.
Vecinii familiei Miulescu sunt ingroziti de cele petrecute fiindca pe strada lor niciodata nu au avut loc astfel de grozavii. Oamenii spera ca politia sa-i identifice rapid pe acesti talhari care au bagat spaima in cartier. „I-au luat bijuteriile de pe ea, i-au luat niste bani din portofel fiindca ea le-a spus ca nu are alti bani in casa. Au amenintat-o ca daca anunta politia si spune cuiva vor veni si o vor omori. Si au mai spus ca spera ca sa ramana asa legata pana vine sotul ei acasa. Este groaznic ca se intampla asa ceva la noi. Eu am camera pe partea cealalta si nu am auzit absolut nimic. Eu zic ca un lucru bun este ca nu au omorat-o. Au vrut sa-i omoare si cainele fiindca au zis ei <> si atunci ea le-a spus <>. Erau doi indivizi, dar nu stie sigur poate au fost mai multi, erau mascati. Ea avea in dormitor intuneric, au venit dinspre coridor, asa crede ea, si au legat-o, i-au pus ceva pe fata, au tras rulourile si dupa aceea au aprins lumina”, povesteste vecina de vizavi. „Niste banuieli exista, eu nu am fost acasa, eram plecat la pescuit. Dar se aud niste povesti pe aici prin oras despre anumite persoane care se ocupa cu astfel de treburi. E clar ca au stiut exact pentru ce vin, nu au venit asa in necunostinta de cauza”, spune un alt vecin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005948 (s)