News Flash:

SOC! Alina Bica si fostul sef al ANAF Serban Pop, RETINUTI

1 Septembrie 2015
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica
Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost retinuta, marti, de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar, ea fiind acuzata ca a luat mita pentru solutionarea unui dosar al DIICOT in favoarea lui Horia Simu. Tot marti, fostul sef al ANAF Serban Pop a fost retinut pentru complicitate la dare de mita, in acelasi dosar. Pop a fost scos cu catuse la maini din sediul DNA, unde a fost audiat aproximativ o jumatate de ora.

UPDATE - Noul dosar al Alinei Bica, in urma denuntului fostului ei consilier Ionut Mihailescu
Noul dosar al Alinei Bica a fost intocmit in urma unui denunt formulat de fostul consilier al acesteia, Ionut Mihailescu, inculpat in dosarul fostei sefe DIICOT privind acordarea unei despagubiri ilegale ca membra in comisia ANRP, a spus avocata fostului magistrat, Laura Voicu.
Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a declarat, la iesirea din sediul DNA, dupa ce clienta sa a fost retinuta, ca noul dosar a fost intocmit in urma denuntului formulat de Ionut Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica si inculpat in dosarul ANRP al acesteia, care "si-a amintit peste noapte" diverse aspecte din colaborarea sa cu fosta sefa a DIICOT.
Potrivit avocatei, denuntul este unul mincinos si a fost facut de Mihailescu pentru a scapa de acuzatiile ce ii sunt aduse de procurorii DNA in dosarul ANRP.
Voicu a mai spus ca Bica este acuzata in acest nou dosar de luare de mita si ca nu detine alte informatii despre caz.
Avocata a precizat totodata ca Alina Bica nu a dat nicio declaratie in fata anchetatorilor si ca nu va mai face nicio declaratie in fata unui organ de ancheta, ci doar in fata judecatorilor, pentru ca, in opinia sa, modul in care este cercetata este abuziv.
Alina Bica a ajuns marti, in jurul orei 11.00, la sediul DNA, fiind citata ca suspecta intr-un nou dosar. Potrivit unor surse judiciare, ar fi vorba de un dosar de luare de mita pentru favorizarea omului de afaceri Horia Simu, cercetat intr-un dosar al DIICOT. 

horia simu serban pop diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005727 (s)