News Flash:

Scandal in CNA! Valentin Jucan, acuzat ca si-a facut imagine dupa tragedia din Colectiv

10 Noiembrie 2015
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
valentin jucan
Doi membri ai Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Monica Gubernat si Radu Herjeu, i-au reprosat lui Valentin Jucan, alt membru CNA, ca "s-a catarat" pe tragedia din Colectiv pentru propria imagine, Jucan respingand acuzatiile si spunandu-le celor doi ca ar trebui sa le fie rusine.
Sedinta de marti a CNA a devenit foarte agitata, dupa ce Valentin Jucan a dat drumul unei inregistrari audio cu "vocea strazii", spunand ca va bloca toate sedintele Consiliului pana cand Laura Georgescu va fi inlaturata de la conducerea CNA.
Decizia unilaterala de a bloca sedinta CNA i-a revoltat pe ceilalti membri ai Consiliului prezenti la sedinta de marti - la care nu participa Laura Georgescu -, respectiv Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Buda, Lorand Turos, Monica Gubernat (presedinte de sedinta), Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea. Acestia au spus ca CNA trebuie sa aiba o pozitie comuna, iar Radu Calin Cristea a si parasit sedinta Consiliului.
Scandalul a culminat cu o serie de replici taioase pe care unii membri ai CNA si le-au aruncat unii altora, in momentul in care Consiliul a discutat despre o propunere pe care majoritatea membrilor CNA sa o transmita Comisiilor de Cultura ale Parlamentului, privind eventuala inlaturare de la conducerea institutiei a Laurei Georgescu.
Insa unii membri ai CNA - Monica Gubernat si Radu Herjeu - au spus ca ar trebui sa fie supusa atentiei Comisiilor de Cultura ale Parlamentului situatia in care se afla Consiliul si circul creat marti de Valentin Jucan.
"Daca, in acest moment, numim problema Laura Georgescu, voi cere si eu demisia domnului Valentin Jucan (...) Consider ca activitatea CNA nu poate continua, daca domnul Jucan va avea acest gen de comportament", a spus Monica Gubernat.
Monica Gubernat a spus ca, din punctul sau de vedere, Valentin Jucan nu isi indeplineste mandatul. "In acest moment, nu vad nicio diferenta intre Laura Georgescu si Valentin Jucan", a spus Gubernat.
De asemenea, Monica Gubernat a facut referire la o serie de pozitii publice luate de Valentin Jucan referitor la incendiul din clubul Colectiv, precizand ca acesta a facut respectivele afirmatii fara a avea mandatul CNA si a profitat de aceasta tragedie pentru a-si face imagine. "Valentin Jucan se catara pe nemultumirile angajatilor. Se catara pe tragedia de la Colectiv pentru a-si face imagine. Eu nu accept asa ceva", a spus Gubernat.
In acel moment, Valentin Jucan a reactionat pe un ton ridicat, spunand: "Sa va fie rusine, doamna Gubernat". Valentin Jucan s-a aratat, totodata, revoltat de comparatia cu Laura Georgescu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011846 (s)