News Flash:

Protest la Parlament impotriva adoptarii legilor justitiei

7 Decembrie 2017
832 Vizualizari | 0 Comentarii
protest buc2

Cateva sute de persoane s-au adunat la Palatul Parlamentului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei, manifestantii avand fluiere si pancarte pe care scris ”Hotii”, ”Trezirea romani! Statul a fost deturnat”etc.
UPDATE 23:34 Incident intre un deputat si un grup de protestatari de la Palatul Parlamentului

Politia Capitalei a anuntat ca un incident rutier a avut loc, miercuri seara, intre doi pietoni si un conducator auto in zona in care se desfasura protestul de la Palatul Parlamentului, deputatul PSD Ioan Terea declarand, pentru MEDIAFAX, ca masina i-a fost lovita de protestatari.

”In aceasta seara, in jurul orei 21.00, politistii Brigazii Rutiere care actionau pentru fluidizarea traficului in zona Palatului Parlamentului, au intervenit deindata la momentul in care au observat un incident rutier in care au fost implicate 3 persoane, doi pietoni si un conducator auto. Toti cei in cauza au fost condusi la sediul Brigazii Rutiere pentru audieri si pentru a se stabili situatia de fapt si de drept. Dupa finalizarea audierilor vor fi dispuse si alte activitati in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si conditiilor producerii evenimentului”, informeaza Politia Capitalei.
Contactat de MEDIAFAX, deputatul PSD Ioan Terea a confirmat ca a fost implicat intr-un asemenea incident. ”Inainte sa ies din curtea Parlamentului, SPP-istul de la poarta mi-a spus ca ar fi bine sa ies prin partea stanga intrucat la dreapta sunt protestatari. Am iesit prin stanga, la 10 metri este o trecere de pietoni. Cand am ajuns la trecere, protestatarii au vazut masina, m-au inconjurat si au lovit masina cu pumnii si picioarele. Sunt urme de picioare pe usa din lateral-dreapta, spate. Unul s-a agatat de oglinda, ceilalti au proferat injurii”, a relatat Ioan Terea.

Acesta a negat ca ar fi intentionat sa-i acroseze pe manifestanti. ”Cum sa-i acrosez? Cu partea laterala a masinii? Ca pe botul masinii nu sunt niciun fel de urme, doar pe lateral stanga”, a spus Terea.

El a precizat ca a fost testat cu etilotestul inainte de a merge la sectie un grup de 3-4 persoane care, potrivit spuselor sale, ar fi fost implicati in lovirea masinii. ”Acum sunt 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004604 (s)