News Flash:

Pe cine propune presedintele Iohannis in functia de premier

13 Septembrie 2016
1942 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis
Iohannis s-a hotarat de azi sa-si umfle gogoasa guvernului de mare coalitie de dupa alegeri.

N-o spune explicit. O spune misterios si se foloseste mai mult de taceri decat de vorbe.

Incepe prin a spune ca guvernul nu mai poate fi format dintehnocrati, ci din oameni de partid. E corect.

Gata cu GhineaPrunaVoiculescu si toti expertii parasutati laPalatul Victoria. Cine vrea sa mai faca purici in executiv, dintre actualii tehnocrati, sa se inscrie in PNL, sugereaza seful statului.

Nu e cazul lui Ciolos. Un guvern cu ministri numiti de partide si premier fara de partid e un guvern politic? Greu de spus. Dar, la iarna, Iohannis asa ni-l va prezenta.

De altfel, intrebat daca il va mai nominaliza pe Ciolos premier, presedintele tace. Firesc. Nu poate spune ca nu, cand stie ca da si nici ca da, inainte ca romanii sa voteze. Ar parea ca alegerile sunt degeaba.

Sondajele arata o diferenta de 10 procente intre PSD si PNL. La locale au fost doar 5 procente. In realitate, rezultatul va fi mai apropiat de locale decat de sondaje.

Miscarea cu Ponta la PRU a fost prost orchestrata. Trezit cu un subred dosar pe cap, Ponta a reactionat invers decat se asteptau papusarii. Pentru ca Ponta n-a fost niciodata un curajos.

Cine credea ca Victoras se va urca pe calul lui Tepes sa se lupte cu justitia nedreapta, a obtinut doar o intoarcere a acestuia, cu coada intre picioare, la partidul care l-a alaptat.

Asadar, PRU nu va mai rupe mare lucru de la PSD, fara Ponta.

Dar nici nu mai e nevoie. PSD si PNL vor fi despartite doar de cateva procente, un scenariu optim pentru o mare coalitie de pe picior de egalitate.
Articol preluat de pe stiripesurse.ro 

guvernul tehnocrati ghinea pruna voiculescu palatul victoria ciolos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004593 (s)