News Flash:

O femeie isi vindeca varicele cu aceasta reteta simpla de la bunica ei. Rezultatele sunt extrem de rapide!

31 August 2016
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
vene varcicoase
Venele varicoase pot deriva din mai multi factori, cum ar fi perioadele lungi de a sta in picioare, alimentatia nesanatoasa, lipsa de exercitii, schimbarile hormonale si imbatranirea. Dar, una dintre cele mai mari cauze ale varicelor este genetica. Istoria familiei are intotdeauna un rol important in ceea ce ce priveste functionarea sistemului nostru imunitar si a corpului. DIn fericire pentru noi, la fel de multe cum problemele pe care genetica le poate provoca, asa vor exista si remedii naturale pentru afectiunea noastra, care ne vor ajuta sa depasim aceste dificultati.
Astazi va vom oferi o reteta de la o batrana care pretinde ca acest remediu a facut minuni pentru ea privind varicele. Va vom invata cum sa o pregatiti si sa o folositi.
Ingredientele de care aveti nevoie:
               – ½ ceasca pasta de Aloe Vera;
– ½ ceasca otet de mere;
– ½ morcov tocat.
Metoda de preparare:
               Puneti cele 3 ingrediente intr-un blender si amestecati pana cand veti obtine un amestec cremos.
Metoda de utilizare:
               Aplicati amestecul pe zonele afectate si stati cu picioarele in sus, timp de aproximativ 30 de minute. Dupa aceea, clatiti-le cu apa rece. Tineti minte ca trebuie sa aplicati in fiecare zi, deoarece cheia infrangerii varicelor este rabdarea si consecventa.
Un masaj usor va poate ajuta, de asemenea, sa scapati de varice. Presiunea poate fi aplicata in zonele inconjuratoare prin masarea cu ajutorul palmelor de la picioare si mergeti incet pana la solduri. Acest lucru va stimula tesuturile si va repara fluxul congestionat de sange pana la inima.
Nota: nu aplicati niciodata o presiune directa pe vene, ci doar in zonele din jurul acestora, scrie healthy-romania.ro.
Pentru cele mai bune rezultate ale masajului, folositi ienupar sau uleiuri esentiale, deoarece acestea actioneaza ca stimulente de circulatie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006141 (s)