News Flash:

Miron Cozma SOCHEAZA: "M-am insurat cu o CURVA!"

15 Octombrie 2015
1502 Vizualizari | 0 Comentarii
miron cozma
Miron Cozma a preluat oficial Partidul Social Democrat al Muncitorilor, formatiune despre care spune ca este continuatoarea partidului omonim infiintat in 1893. Aspiratiile fostului lider al minerilor nu se opresc doar aici. Acesta vrea sa se mute la Cotroceni, dupa alegerile din 2019.
"Indiscutabil ca voi candida la alegerile prezidentiale. Ma voi tine de cuvant asa cum am declarat si intr-o emisiune «ring TV» la care am participat, in care am spus ca, daca voi intra in drepturi legitime si partidul meu va fi validat de instanta, voi candida la alegerile prezidentiale.
Si voi candida nu neaparat pentru ca asta imi doresc eu, ci trebuie sa va spun ca aceasta este si decizia Conventiei Nationale a partidului si decizia membrilor de partid, dar si dorinta a foarte, foarte multor cetateni. Trebuie sa va spun ca am avut marea satisfactie ca, in Piata Universitatii, sa aud cu urechile mele cand s-a strigat de trei ori «Cozma, presedinte!». Nu-mi vine sa cred. Cand mai merg si acum prin Piata Universitatii, oamenii ma intreaba daca nu candidez. Deci eu cred ca este vointa populara si acest lucru conteaza enorm pentru mine", a declarat Miron Cozma, pentru ziarul Ring.

miron cozma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008690 (s)