News Flash:

Lituanianul devenit EROU INTERNATIONAL. Tatal care si-a razbunat fetita violata de pedofili din ”cercurile inalte”

11 Ianuarie 2018
2524 Vizualizari | 0 Comentarii
lituanian

Drasius Kedys a devenit un veritabil erou international, dupa a decis sa razbune violul comis asupra fetitei sale de 4 ani de un grup de oameni protejati de sistemul corupt din Lituania. Kedys, proprietarul unei mici magazin de blanuri, si-a facut singur dreptate, in 2008, iar povestea lui a impresionat o lume intreaga

Kedys a murit in 2010, dar povestea lui dainuie si azi. Lituanianul care a decis sa-si razbune, cu propriile maini, fetita de 4 ani, violata de un politician si un judecator, cu acordul mamei, este inca un erou. Un simbol al spiritului dreptatii pe cont propriu, atunci cand justitia nu face nimic.
Deimantela avea 4 ani in 2008, cand si-a rugat tatal, in custodia caruia se afla din 2006, sa nu o mai duca in vizita la mama ei, Laima Stankūnaite. Fetita i-a spus ca de fiecare data cand venea la mama, acolo era si un anumit individ, Andrius, care o atingea, o mangaia si ii supunea la acte greu de descris. Din povestirile micutei Deimantela era clar ca totul se petrecea cu acordul mamei. Si ca acel Andrius, insotit de alti doi, Jonas si Aidas, o luau uneori pe fetita si o duceau intr-un hotel. Iar mama primea in schimb bani. 4000 de euro pe luna, pentru ca fetita isi vizita mama la finele fiecarei saptamani.

Drasius Kedys a incercat sa dea grupul de pedofili pe mana justitiei. Fara niciun rezultat. Justitia litiuanianp a refuzat orice plangre civila a lui Kedys. Mai mult, procurorul Lituaniei nu a gasit potrivita interogarea lui Jonas Furmanavičius, unul dintre pedofili, judecator la un tribunal din Vilnius, dar a gasit de cuviinta sa il critice pe Drasius Kedys pentru ca, in dispererea lui, a publicat pe internet un filmulet cu tot ceea ce povestea micuta Diemantela si ca a trimis scrisori la sute de parlamentari.

Dupa aproape un an in care a incercat sa gaseasca macar un singur om al legii dispus sa il asculte si sa faca dreptate, Draysus a hotarat ca justitia se face uneori si pe cont propriu. Si a pus mana pe arma
Pe 5 octombrie 2008, l-a impuscat pe judecatorul Furmanavičius, care ii violase fetita. L-a excutat scurt, cu trei gloante in organele genitale si unul in cap. Apoi a mers la sora fostei sotii criminale, si a impuscat-o si pe ea. Andrius Usas, politicianul de care vorbea fetita, a scapat. Drasutys a mers insa la sediul partidului acestuia si la sediul Oficilui Protectiei Copilului, din Vilnius, unde a detonat bombe.

Haituit de autoritati, erou pentru oamenii de rand

Dupa ce i-a ucis pe cei care i-au molestat fiica, Drasyus s-a facut nevazut. Dat in urmarire generala, Keyds a devenit un adevarat erou pe retelele de socializare Facebook si YouTube, unde sute de mii de fani din intreaga lume i-au oferit suport.

In aprilie 2010, el a fost gasit mort intr-o casa din apropiere de Kaunas. Cauzele oficiale ale mortii s-au schimbat de pe-o zi pe alta. A murit de frig, s-a inecat cu propria voma, a ingerat o substanta nociva. Procurorul care s-a ocupat de caz a negat vehement probabilitatea unei crime: „nici vorba de asa ceva…sunt pure speculatii”. Si a inchis cazul.

Ulterior a fost gasit mort, inecat, si politicianul pedofil care scapase de furia tatalui.

In 2012, aceeasi justitie criminala a decis ca fiica lui Kedys sa fie reincredintata mamei degenerate si pedofila. Operatiunea a implicat 300 de membri ai fortelor speciale de interventie lituaniene, care au atacat casa in care se afla refugiata fetita si, in ciuda scutului uman emotionant care a incercat sa se opuna acestei nemernicii, fiica lui Drasius Kedys a fost luata cu forta, sedata si dusa intr-o locatie pastrata secreta.

Galerie Foto

lituanian2
kedys deimantela drasius kedys
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004683 (s)