News Flash:

Guvernul anunta ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august

6 Aprilie 2016
971 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit 1
Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, aratand ca cea mai mare crestere va fi in cazul asistentilor sociali - 20%, in timp ce in alte cazuri majorarea va fi modifica.
Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august, a anuntat miercuri purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, aratand ca cea mai mare crestere va fi in cazul asistentilor sociali - 20%, in timp ce in alte cazuri majorarea va fi ''modica''.
Suciu a precizat ca majorarile anuntate se raporteaza la valoarea salariului minim actualizat incepand cu 1 mai.
El a subliniat ca Guvernul a avut in vedere doar a doua jumatate a claselor de salarizare (veniturile cele mai mici), adica ''mai mult de jumatate dintre bugetari''.
Potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, majorarea cea mai semnificativa este in cazul asistentilor sociali - pana la 20%, in vreme ce in cazul altor categorii este vorba de sume modice (1%).
Ordonanta de urgenta prin care se vor reglementa aceste modificari va fi adoptata in sedinta de Guvern de saptamana viitoare, a aratat Suciu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004636 (s)