News Flash:

Fost golgeter al Stelei, EXPULZAT!

3 Decembrie 2014
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si deferit justitiei pentru dare de mita, Ministerul Public mexican anchetandu-l totodata pentru folosire de carduri false.

Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic sub acuzatiile de fals, uz de fals si dare de mita. Cu putin noroc, Claudiu Raducanu va fi eliberat de-acolo, insa el va fi deservit justitiei din Romania, dupa un demers al Ministerului Afacerilor Externe.

„In urma ultimelor demersuri legale intreprinse de Amabasada Romaniei la Ciudad de Mexico pe langa autoritatile de imigrari mexicane, in vederea clarificarii situatiei juridice a cetateanului, procedurile de expulzare au fost finalizate. In acest context, acesta va reveni in Romania", se arata in raspunsul oficial al Ministerului Afacerilor Externe catre Cancan.ro.

Claudiu Papara, de 25 ani, si Claudiu Raducanu, de 37 de ani, au fost retinuti la centrul comercial Plaza Las Americas din Cancun, fiind banuiti ca retrageau bani din bancomate cu carduri false.

Dupa arestarea lor, procurorii au inceput ancheta pentru fals, uz de fals si tentativa dare de mita. Asupra lor s-a gasit un card de credit al bancii HSBC si alte 60 de carduri posibil false. Potrivit anchetatorilor, ei au retras de la ATM-uri sume de pana la 5.000 de pesos (aproximativ 300 de euro).

Sursa: romaniatv.net

fotbalist claudiu raducanu retinut cancun carduri false romania card
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008153 (s)