News Flash:

Ce spune Cristina Spatar despre relatia cu antrenorul de fitness

9 Decembrie 2016
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina spatar
Cristina Spatar a vorbit despre relatia cu antrenorul de fitness. Este prima declaratie dupa ce vedeta a fost surprinsa in timp ce se pupa cu antrenorul de fitness.
Cristina Spatar spune ca nu este vorba de o relatie de iubire, ci doar o relatie profesionala.
„Nu se poate pune problema de iubire, nu se poate pune problema unei relatii. Noi suntem parteneri de afaceri la magazinul de haine. In timpul liber ne mai si pupam”, a marturisit Cristina Spatar.
Cantareata a vorbit si despre situatia ei financiara din urma divortului.
„Imi castig banii din concerte, petrecele private si magazinul online de haine pe care il am. Ne descurcam, supravietuim. Mi s-a parut un an foarte greu. (…) Niciodata nu am dispus de sume fabuloase, insa a fost o perioada cand a a avut Alin grija de mine. (…) Trebuie sa alergi de 10 ori mai mult acum pentru aceeasi bani. Problemele financiare se rezolva in 2017 pentru ca atunci e anul meu”, a povestit vedeta.
Cristina Spatar a fost casatorita aproape zece ani cu Alin Ionescu
Dupa aproape zece ani de iubire, Cristina Spatar si Alin Ionescu s-au despartit. Inainte de divort, in presa mondena au aparut de mai multe ori imagini in care sotul artistei se afisa in compania altor femei. Cu toate acestea, artista a suferit enorm.
„Sper sa ramanem o familie. Eu il iubesc si acum, si daca ma va parasi, n-am cum sa-l scot din suflet prea curand. Ne vedem prin curte, dar vorbim despre lucruri strict de casa. N-am mers la vrajitoare. Nu cred in prostiile astea. Pot sa stau si-n cap, daca e scris sa fim impreuna, o sa fim, daca nu, nu.”, a spus Cristina Spatar inainte de divort.
Citeste si: Cristina Spatar, surprinsa in timp ce se saruta cu un barbat
Divortul a fost inevitabil, cei doi s-au despartit amiabil la notar. Chiar si despartiti, Cristina, sotul si cei doi copii ai lor locuiesc in aceeasi casa.

cristina spatar declaratie iubire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005285 (s)