News Flash:

Ce se intampla daca dormi cu un cactus in camera

30 Ianuarie 2018
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
cactus

Daca iti plac plantele, insa nu prea ai timp sa te ocupi de ingrijirea consecventa a unora mai pretentioase, cactusii sunt o optiune excelenta. Nu au nevoie de multa ingrijire si atentie. Ca plante de apartament, cactusii au farmecul lor, sint salbatici, ofera ochiului un veget intens, iar anumite specii chiar infloresc. Nu sunt plante pretentioase, nu cer prea multa atentie, in schimb ofera citeva beneficii pentru sanatate, pe care putini le cunosc.

Natura nu a creat degeaba cactusii, daca ii cunoastem, ne putem bucura nu doar de rolul lor ornamental, ci si de remediile pe care ni le ofera. Chiar daca se spun multe lucruri ciudate despre cactusi, acestea sunt plante excelente pentru dormitor, deoarece pe timpul noptii produc oxigen. In plus, absorb undele electromagnetice, asadar pot sta langa televizor, radio sau calculator fara probleme.

Cactusul ne ajuta sa ne completam energia si in acelasi timp poate inlatura energia negativa. Poate fi amplasat in fata monitorului computerului, preluind o parte din energia negativa. De asemenea, cactusii au puterea sa reduca radiatiile electromagnetice emise de aparatele electrocasnice.

Cum plantezi cactusii si cum ii uzi

E bine sa plantezi cactusul intr-un amestec de nisip si turba, iar deasupra un strat de pietris. Nu replanta cactusul foarte des, deoarece nu ii face bine sa ii schimbi pamantul, iar in plus de asta, nu are nevoie de ingrasamant.

Plantele isi stocheaza singure rezervele si traiesc de obicei in zone toride. Daca este udat foarte mult, planta va putrezi si va muri. Nu toti cactusii prefera lumina. Unii trebuie tinuti la umbra. De preferat este sa ii asezi in cea mai luminata partea a camerei. Un mediu cat mai calduros este vital pentru cactusi, chiar daca acestia nu au probleme cu frigul. De asemenea, trebuie sa acoperi cu pietricele suprafata pamantului in care sunt plantate.


cactusul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006502 (s)