News Flash:

Stiai ca forma nasului iti dezvaluie amanunte despre personalitatea ta?

28 Ianuarie 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
forma nas

De cele mai multe ori, trebuie doar sa privim fata unei persoane pentru a face presupuneri despre personalitatea lor. Cei mai multi dintre noi nu judecam o persoana dupa modul in care arata, ci doar observam anumite calitati si tragem subconstient concluzii. Dar sunt deducerile noastre corecte?
Ei bine, este adevarat ca aspectul nostru fizic are o influenta enorma asupra dezvoltarii personalitatii.Iata ce spune forma nasului despre tine.

Nasul nubian
Nasul nubian are o punte dreapta si un varf orientat in jos.  Cei care au acest tip de nas sunt in general foarte curiosi. Intotdeauna prudenti, optimisti si dornici sa invete si sa experimenteze lucruri noi.
Ei isi exprima gandurile si opiniile intr-un mod extrem de impresionant. Dar cea mai distincta trasatura de personalitate a lor este smerenia.

Nasul grecesc
Provenienta numelui acestui nas deriva din sculpturi cioplite de maestrii Greciei antice.
Este ingust, foarte drept si ascutit. Cei care au un nas grecesc sunt oameni prudenti si foarte practici. Caracteristica lor definitorie este loialitatea: nu te-ar trada niciodata si nu ti-ar dezvalui niciodata tainele. Dar acest lucru functioneaza in ambele sensuri: increderea lor trebuie sa fie castigata.

Nasul de tip-carlig
Nasul carlig este adesea comparat cu ciocul unei pasari, datorita puntii proeminente care il face sa para ca este inclinat in jos. Persoanele cu un astfel de nas au adesea opinii puternice si ganduri profunde. Ei sunt pasionati de apararea opiniilor lor si adesea indraznesc sa-si asume riscuri. Principala lor trasatura de personalitate este dorinta lor de sacrificiu de sine. Deoarece sunt grijulii si intelepti, ei sunt capabili sa fie diplomatici si creativi, dar totusi modesti.

Nasul arcuit
Acest tip de nas este similar cu nasul de tip carlig prin faptul ca este curbat din osul nazal, dar diferenta este ca varful lui este foarte ascutit. Persoanele care au nasuri arcuite sunt manageri priceputi, nu numai pentru ca au  spirit de lider, sunt foarte bine organizati si apreciaza eficienta, dar si pentru ca pot conduce prin exemplu.
Isi iubesc profesiile, dar afectiunea lor pentru cei care le inconjoara nu poate fi subestimata. Niciodata sa nu tradezi oameni de genul asta: daca e un lucru pe care nu-l vor ierta, este neloialitatea.

Nasul mic
Scurt si elegant, este probabil cel mai frecvent tip de nas. Persoanele cu astfel de nas sunt foarte susceptibile de a obtine ceea ce vor: sunt hotarate si ferme si isi planifica timpul cu o eficienta extrema.
Ele sunt, de asemenea, destul de spontane si foarte active. Cand trebuie luate decizii importante, au incredere in instinctele lor si le diferentiaza pe cele care trebuie urmate si pe care sa le ignoram.

Nasul drept
Acest nas este drept si plat, cu nari largi si un varf rotund. Cei care au un nas drept au, in general, un control bun al emotiilor lor, dar pot citi cu usurinta si sentimentele altor persoane, ceea ce inseamna ca sunt empatici. Sunt calmi, rabdatori si putin probabil sa-si piarda temperamentul. Cu toate acestea, nu raspund bine la provocarile nesolicitate, iar care pun in pericol siguranta celor dragi vor avea de-a face cu ei.


nasul nubian nasul grecesc nasul arcuit nasul mic nasul drept
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005097 (s)