News Flash:

Capitanul Razvan Moldovan, mort in accidentul din Sibiu, era "un caracter puternic" si iubea cariera militara

23 Noiembrie 2014
1206 Vizualizari | 0 Comentarii
Capitanul Razvan Moldovan, unul dintre militarii morti in accidentul aviatic din Sibiu, era "un caracter puternic" si iubea cariera militara, iar vecinii si cunoscutii din Alba Iulia ai familiei sale spun ca vor merge, duminica, la biserica pentru a se ruga pentru tanar, care se casatorise in vara.
Capitanul Razvan-Aurel Moldovan avea 29 de ani, fiind originar din Alba Iulia.
Razvan Moldovan a absolvit Colegiul Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia in promotia 2005.
Fostii dascali ai tanarului au numai cuvinte de lauda despre acesta si spun ca era unul dintre cei cu care se mandreau, pentru ca a reusit sa isi urmeze vocatia si cariera militara.
"In timpul liceului era un elev foarte serios si implicat, un caracter puternic. Cred ca faptul ca a urmat Colegiul Militar si apoi a reusit sa fie admis la Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov demonstreaza caracterul sau puternic, dedicarea si seriozitatea in pregatire. Examenul la Academie nu este simplu si implica mult mai multa rigoare si munca pentru ca testele de verificare nu sunt deloc simple", afirma unul dintre fostii profesori ai tanarului militar.
In cartierul din municipiul Alba Iulia unde locuieste familia militarului, oamenii vorbesc despre tragedia aviatica de la Stejaris, iar unii spun ca doresc sa mearga, duminica, la biserica pentru a se ruga si a aprinde o lumanare pentru Razvan Moldovan si ceilalti sapte colegi ai sai care si-au pierdut viata in acest accidentul aviatic de vineri, din judetul Sibiu.
Vecinii afirma ca parintii tanarului au plecat imediat dupa aflarea vestii la Sibiu, cel mai probabil pentru a se ocupa de procedurile legale pentru inmormantarea tanarului. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007901 (s)