News Flash:

Cantaretul Florin Ristei, retinut de JANDARMI

3 Septembrie 2018
870 Vizualizari | 0 Comentarii
ristei

Florin Ristei a povestit intr-o postare pe Instagram ca duminica dimineata in jurul orei 04:00, a fost oprit in Centrul Vechi de un grup de jandarmi care i-au cerut sa se legitimeze. Motivul: jandarmii l-au auzit glumind cu unul dintre prietenii sai ca: "Cea mai proasta meserie este la jandarmerie".
Florin Ristei a povestit cum a fost oprit de jandarmi cand se intorcea de la o "cantare" dintr-un club din Centrul Vechi. Potrivit declaratiilor, artistul se afla alaturi de inca sase prieteni pe strada Lipscani, numarul 25, cand jandarmii i-au cerut sa se legitimeze si i-au facut proces verbal.

"Plecam din Centrul Vechi, am avut cantare azi-noapte acolo si pe la 4 si ceva s-a spart petrecerea si am luat-o frumusel, pe jos spre masina. Trecand prin fata pe la BNR, stiti ca acolo de obicei se afla o duba de jandarmerie pe colt, pe Lipscani 25, ca am si proces verbal, a spus Ristei, aratand hartia cu procesul verbal.

Florin Ristei a povestit cum vorbea pe strada cu prietenii sai, mai tare, dar fara injurii care sa deranjeze linistea publica.
"Noi eram un grup de 7 oameni, 6 baieti si o fata si vorbeam intre noi ca dimineata dupa petrecere, un pic mai tere pe strada. Nu va ganditi ca injuram, sau urlam pe strada, sau sticam mintea publica. Nu. Vorbeam intre noi. Si vazandu-i, ii zic unui prieten: Ia zi, frate, cea mai proasta meserie este, si el completeaza: la jandarmerie. Bineinteles ca ei ne-au auzit.

Jandarmii care s-au simtit probabil ofensati de gluma artistului, i-a cerut sa se legitimeze:

"Am simtit o mana pe mine la un moment dat, <<salut hai cu mine sa te legitimezi>>. Ne-am intors, ne-am dus cu tot grupul la duba, bininteles. M-am legitimat. Mi-am zis CNP-ul ca n-aveam buletinul la mine si ii intreb de ce ne-au oprit. Conform legii 61, mi-au explicat ca nu am voie pe strada sa adresez injurii", a povestit Florin Ristei intr-o postare pe Instagram.
Florin Ristei este un cantaret si prezentator de televiziune, care a intrat in atentia publicului, cand avea in jur de 13 ani, ca solist al trupei Amici, cu hitul "Dana". In 2013, a castigat emisiunea X Factor, fapt care l-a relansat in piata muzicala. Cantaretul in varsta de 30 de ani, se afla in topul celor mai indragiti cantareti, remarcandu-se in duete cu alti artisti precum Vescan ("Las-o), sau Andra ("Intre noi nu mai e nimic").


florin ristei centrul centrul vechi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005994 (s)