News Flash:

Olivia Steer a facut o declaratie controversata! “Adepti ai hranei sanatoase nu ma reprezinta pe mine”

1 Septembrie 2018
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
olivia steer 27509900

Olivia Steer este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care promoveaza alimenatia raw vegana si lupta impotriva vaccinarii de orice fel.

Sunt cativa ani de cand Olivia Steer apare la diverse emisiuni tv doar pentru a vorbi despre lupta ei impotriva vaccinarii, a “otravirii” corpului cu seruri de orice fel. Olivia Steer, sotia lui Andi Moisescu, este o promotoare a unui stil de viata extrem de sanatos.

Olivia Steer este in razboi cu autoritatile care vot sa impuna vaccinarea, cu Raed Arafat care sustine campaniile de imunizare, cu medicii oncologi, care promoveaza chimioterapia, dar lista nu se sfarseste aici.

Ei bine, zilele trecute, Olivia Steer si-a uimit si o parte din fani cu o declaratie controversata in care da de inteles ca nici persoanele care sunt specialiste in alimentatie sanatoasa nu ii inspira incredere.


“Cred ca sta in natura umana sa inghesuie lucrurile sub aceeasi umbrela, sa faca statistici fortate, sa traga concluzii deplasate - pentru ca ordinea asta ii da individului un fals sentiment de cunoastere si, deci, de siguranta.

Cind vine vorba de nutritie (mai ales), nu ma las amagita de statistici. Pentru mine, eu sint unicul subiect de cercetat, total suficient si cel mai relevant. Ce fac alti 100.000 de oameni, care traiesc in medii si conditii diverse, nutresc emotii si convingeri diferite si isi zic toti adepti ai hranei sanatoase, nu ma reprezinta pe mine”, este mesajul Oliviei Steer.


olivia steer vedete vaccinarii steer andi moisescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006019 (s)