News Flash:

Apa poate trata problemele tiroidei daca o bem din astfel de recipiente

30 August 2018
973 Vizualizari | 0 Comentarii
bea apa cu sare

Datorita hormonilor pe care îi produce, glanda tiroida influențeaza aproape toate procesele metabolice din organism. Afecțiunile tiroidei pot varia, de la apariția unei guse inofensive pana la diverse forme de cancer care ne pot pune în pericol viața.

Tiroida poate fi diagnosticata de medic prin testarea nivelului de hormoni tiroidieni din sange. Daca nivelul de hormoni este mai mare, atunci trebuie administrat un tratament medicamentos. În unele cazuri, este nevoie chiar si de intervenții chirurgicale.

Totusi exista si anumite tratamente naturiste ce pot fi încercate înca de la primele semne ale bolii si care pot îmbunatați funcționarea acestei glande. Aceste metode pot include suplimente alimentare, remedii pe baza de ierburi si schimbarea stilului de viața prin sport.

Se pare ca si obiceiurile noastre în ceea ce priveste consumul de apa ne pot ajuta sa ne vindecam de aceasta boala. Anumite studii au aratat ca daca pastram apa într-un anumit vas, aceasta împrumuta din calitațile metalului respectiv, fapt ce ajuta la reglarea funcționarii glandei tiroide.

Afecțiunile tiroidei apar si din cauza nivelului scazut de cupru din organism. Cuprul este un mineral esențial care regleaza modul în care glanda tiroida funcționeaza. Apa lasata peste noapte într-un vas de cupru absoarbe din proprietațile cuprului. Consumul regulat de apa din vas de cupru va echilibra nivelul acestui mineral în organism.

Medicamente naturale care ajuta la vindecarea tiroidei

Alte beneficii ale consumului de apa dintr-un vas de cupru
Aceasta practica te poate ajuta sa si slabesti. Acest lucru se explica prin faptul ca digestia este îmbunatațita, iar pierderea în greutate va deveni mult mai usoara.

Antioxidanții pe care cuprul îi conține încetinesc îmbatranirea si previn apariția ridurilor. Regenerarea celulara este mult îmbunatațita. De asemenea, producția de melanina se accelereaza, si astfel pielea ta va capata o stralucire naturala.

Efectele antiinflamatorii ale cuprului ajuta la vindecarea ranilor, iar proprietațile antivirale si antibacteriene stimuleaza regenerarea celulelor afectate si creste sistemul imunitar, vindecandu-te din interior.

În ceea ce priveste bolile mai grave, aceasta metoda ține anemia departe, previne tulburarile digestive si scade riscul apariției cancerului. Acest lucru se explica prin proprietațile antioxidante care elimina radicalii liberi si anuleaza efectele negative pe care acestia le au asupra organismului.

Apa bauta din vase de cupru mai este benefica si asupra sanatații vasculare. Cuprul regleaza ritmul inimii si presiunea sangelui, precum si nivelul de colesterol si de trigliceride. Acesta dilata vasele de sange, asigurand astfel o mai buna circulație a sangelui. În acest sens, si funcționarea creierului este îmbunatațita.


hormoni medicamentos digestia cuprul tiroidei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006318 (s)