News Flash:

Calin Popescu Tariceanu, la instanta suprema in dosarul in care e acuzat de marturie mincinoasa

14 Martie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
calin popescu tariceanu 465x390
Calin Popescu-Tariceanu s-a prezentat marti dimineata la ICCJ, in primul termen din dosarul in care este acuzat pentru declaratiile date ca martor in cazul "Fermei Regale" din Baneasa.
Magistratii instantei supreme judeca, marti, primul termen pe fond al dosarului in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, marti, primul termen in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce, pe 10 februarie, a decis ca procesul poate incepe pe fond, respingand, definitiv, ca nefondata contestatia presedintelui Senatului, scrie stirileprotv.ro.
Presedintele Senatului a ajuns la ICCJ in jurul orei 9:30 si s-a intalnit acolo cu fostul vicepremier Gabriel Oprea.  La iesire, avocatul lui Tariceanu a spus despre declaratia fostei sotii a presedintelui Senatului ca "Este o manipulare a presei. Nicio declaratie din dosar nu e impotriva clientului meu". Tariceanu a declarat doar ca prefera ca "justitia sa se faca in sala de judecata si sa nu fie televizata".  Procesul va fi reluat pe 11 aprilie. 

calin popescu-tariceanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007496 (s)