News Flash:

DECIZIE DE ULTIMA ORA luata de Liviu Dragnea. Il vizeaza pe Ponta. Nimeni nu se atepta la acest gest

13 Martie 2017
1519 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca a rupt demisia in alb inaintata de fostul premier Victor Ponta, mentionand ca nu se i se pare „ceva serios” ceea ce face Ponta si nu vrea sa ramana in „aceste jocuri”.
„In ceea ce priveste demisia domnului Victor Ponta, demisia in alb, asa cum am spus, am rupt-o pentru ca nu mi se pare ceva serios si chiar nu mai vreau sa raman in aceste jocuri”, a spus Dragnea.
El a aratat ca Victor Ponta este un om de care este nevoie in partid, ca nimeni nu il da afara din partid si ca, daca vrea sa ramana si sa activeze in partid, este foarte bine.
„Daca nu, este decizia dumnealui. Eu nu mai vreau sa particip la aceste jocuri”, a adaugat Dragnea.
Intrebat daca Ponta a avut parte de un tratament diferit in partid, in raport cu altii care au criticat partidul, Dragnea a raspuns: „Nu, nu cred ca este cineva din partid care, criticand conducerea, a fost dat afara din partid”.
Liderul PSD a aratat ca situatia este una inchisa si ca nu are de gand sa mai faca vreo intalnire cu Ponta.
„Eu vad inchisa situatia. Nici nu mai am de gand sa fac vreo intalnire cu Victor, cum mai propunea sa ne vedem in trei si cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus ca este foarte mare aglomeratie in avion, eu zic sa nu ne mai inghesuim acolo”, a conchis Dragnea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005736 (s)