News Flash:

Beneficiile sucului de rosii pentru sanatate

4 Decembrie 2014
1532 Vizualizari | 0 Comentarii

Sucul de roşii este indicat tuturor pentru proprietăţile sale de detoxifiere a organismului, datorită conţinutului ridicat de pectină, substanţă care are proprietatea de a absorbi toxinele intestinale. Este bogat în săruri minerale, în special calciu şi fier, ajută în cazurile de astenie şi anemie, regenerează organismul, are rol răcoritor, revitalizant, antiinfecţios, detoxifiant, uşurează digestia şi este un bun echilibrant celular.

Sucul de varză este cunoscut prin efectul său de stimulare şi de normalizare a digestiei, dar şi prin acţiunea sa anticancerigenă. Sucul de varză mai conţine iod şi vitamina C, fiind util în constipaţii şi erupţii ale pielii. Dacă îl consumaţi în cantităţi mari poate produce balonare, din cauza acţiunii de descompunere a deşeurilor din tubul digestiv, însă este cel mai eficient dintre toate pansamentele gastrice şi cicatrizante. Acest suc se consumă fără sare.

Sucul de castravete, un bun diuretic - Prin conţinutul mare de sulf şi siliciu, acesta ajută la creşterea părului. Fiind lipsit de gust, este recomandat să fie băut împreună cu sucul de sfeclă. Ajută în tratarea reumatismului, în afecţiunile dinţilor şi gingiilor, dar şi în prevenirea căderii părului şi crăpării unghiilor.

 


xinele intestinale vitamina c tratarea reumatismului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007612 (s)