News Flash:

Avertismentul lui Dumitru Dragomir, martor la DNA intr-un dosar legat de fotbal: Toata lumea trebuie sa se teama

9 Mai 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
mitica dragomir

Fostul presedintel al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost chemat, miercuri, la DNA, pentru a da declaratii, in calitate de martor, intr-un dosar legat de fotbal, precizand, dupa audiere, ca toata lumea trebuie sa se teama.
"Dupa cum vedeti sunt fara avocat. Am fost chemat ca martor intr-un dosar despre care nu am voie sa vorbesc. (...) Legat de fotbal, da! Concret, va spun sa fiti sanatosi ca nu pot sa va spun", a declarat Dumitru Dragomir, la iesirea din Directia Nationala Anticoruptie.

Intrebat cine ar trebui sa se teama dupa declaratiile pe care le-a dat in fata procurorilor, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus: "Toata lumea. Vii martor si poti sa iesi inculpat sau vii inculpat si iesi condamnat".

Acesta a mai precizat ca dosarul are legatura cu "oameni noi si oameni vechi" din fotbal.

Chestionat de ce a petrecut aproximativ 4 ore in fata magistratilor, Dragomir a spus: "Pai, eu ma las mai greu, scriu greu, sunt mai batran".

In luna august al anului trecut, compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, si mai multe persoane cu functii de conducere in cadrul firmei, alaturi de Dumitru Dragomir, au fost trimisi in judecata de DNA, fiind acuzati de operatiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane lei pe bunurile firmei.

In urma cu un an, fostul sef LPF si Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, au fost achitati in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova. Acestia fusese judecati pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor in forma calificata.


dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004879 (s)