News Flash:

TRAGEDIE! Un fost fotbalist cunoscut s-a sinucis!

3 Mai 2018
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu3

Pavel Pergl s-a sinucis in urma unei discutii aprinse cu iubita sa. Fostul fundas abia implinise la data de 1 mai varsta de 40 de ani si devenise recent parintele unei fetite. Corpul neinsufletit a fost gasit la domiciliul acestuia din Germania.

"Este o veste foarte trista pentru Sparta si toti fanii fotbalului. Am aflat ca fostul nostru jucator, Pavel Pergl, a murit. El a ajuns la clubul nostru pe cand avea doar zece ani si a bifat 68 de meciuri pentru prima echipa. Odihneasca-se in pace!", e mesajul postat de cei de la Sparta Praga, echipa unde evolueaza acum trei romani, Nicolae Stanciu, Florin Nita si Bogdan Vatajelu.

Pergl s-a nascut in Praga, s-a format la Sparta, iar de-a lungul carierei a bifat echipe ca Dynamo Dresden, Preston North End, AEK Larnaca, Hapoel Be'er Sheva, AC Bellinzona sau FC Vaduz. Ultima formatie unde a evoluat a fost Chur 97, club elvetian aflat in ligile inferioare.

Pavel Pergl e al treilea fotbalist ceh ce se sinucide in ultimul an, Frantisek Rajtoral fiind gasit spanzurat in aprilie anul trecut, in Turcia, air o luna mai tarziu, Victor David Bystron si-a pus si el capat zilelor.
 
Fostul fundas ce a castigat doua titluri cu Sparta a fost gasit de asemenea spanzurat, din cate se pare in urma unui conflict cu prietena sa,e i fiind parinti unei fetite de doar cateva luni.  "Era prietenul meu cel mai bun...Nu mai pot vorbi", a raspuns socat la aflarea vestii, martin Pulpit, antrenor al celor de la Frydek-Mistek, echipa ceha aflata in ligile inferioare.


pavel pergl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006947 (s)