News Flash:

Mihaela Buzarnescu, a doua "racheta" a Romaniei in clasamentul WTA: "E normal ce face Maria Sarapova"

9 Mai 2018
939 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaelabuzarnescuSfPraga 1400x760

Tenismena tricolora vorbeste despre meciul de la Madrid, pierdut in fata Mariei Sarapova
Mihaela Buzarnescu (32 WTA), a doua "racheta" a Romaniei in clasamentul WTA, a dezvaluit pentru ProSport impresiile cu care a ramas din turneul de la Madrid, unde duminica s-a duelat cu Maria Sarapova (4-6, 1-6 in primul tur). Nemultumita ca organizatorii au programat-o prea devreme, in conditiile in care sambata disputase finala de la Praga, "Miki" a povestit pentru ProSport culisele situatiei incomode cu care s-a confruntat la competitia Premier Mandatory.

Surpriza neplacuta de care a avut parte Buzarnescu inaintea meciului cu Sarapova: "Mi s-a spus ca voi intra pe teren cat mai tarziu. Dar cand am vazut programul..."

Mihaela a fost dezamagita de faptul ca, desi organizatorii i-au promis ca va evolua cat mai tarziu, ea a trebuit sa intre pe teren in al treilea meci al zilei de duminica. Situatia a iritat-o pe bucuresteanca, mai ales ca pentru Petra Kvitova, oponenta ei de sambata, s-a gasit intelegere, cehoaica jucand in sesiunea de seara, mai exact in a 5-a partida. Buzarnescu s-a putut odihni prea putin din cauza ca in urma cu 24 de ore jucase la Praga, asa ca i-a cerut explicatii unui oficial al turneului din Madrid. Iata ce raspuns a primit:
"Mi s-a spus ca meciul cu Sarapova va fi programat mai tarziu. Dar seara, cand am ajuns la Madrid, am vazut ordinea de joc si am sunat persoana care se ocupa de program. Mi s-a explicat ca decizia s-a luat pe baza mai multor motive, si pentru ca ea s-a aflat pe locul 1 si e castigatoare de Mare Slem. Din cauza televiziunilor, nu s-a putut juca mai tarziu, asta ar fi fost dorinta celor care au transmis meciul. Mai tarziu de meciul 3 nu s-a putut. Am fost putin dezamagita, dar in acelasi timp a trebuit sa accept, pentru ca si celelalte fete care au jucat sambata la Praga si Rabat au intrat duminica la Madrid. Din pacate, eu sunt singura care a pierdut", a povestit sportiva in varsta de 30 de ani.

Mihaela a lasat emotiile deoparte in fata Mariei: "Am intrat hotarata pe teren si am simtit ca suntem de nivel apropiat"

Buzarnescu nu a avut de ales si a intrat pe arena "Arantxa Sanchez" la ora stabilita, iar lipsa resurselor fizice nu s-a simtit in setul inaugural. Romanca s-a tinut tare in fata Sarapovei, dar regreta ca a avut ghinion intr-un moment cheie: "Am fost aproape de ea in primul set si mi-a parut tare rau ca la 4-5 nu am reusit sa imi tin serviciul, ea a avut cateva mingi pe tusa, iar eu am dat la un centimetru afara. Deci se putea mai bine, revenisem frumos de la 2-5. Dar ea a jucat solid. Serviciul i-a functionat bine, mi-a fost greu.

Pot spune ca am jucat mult mai bine decat la Shenzhen (n.r. - Buzarnescu a cedat cu 6-3 6-0 contra Sarapovei). Dar ea s-a miscat neasteptat de bine pe zgura. Serviciul, in primul rand, i-a mers foarte bine. Spre deosebire de meciul de la Shenzhen, in care am avut foarte mari emotii, acum am intrat hotarata pe teren si am simtit ca suntem de nivel apropiat. Nu mi-am spus in niciun moment: 'Vai, este Sarapova! Nu am nicio sansa'. Cred ca ea va avea rezultate bune saptamana asta", a spus Buzarnescu despre confuntarea cu Sarapova.

Multe jucatoarea au fost iritate de-a lungul timpului de comportamentul Mariei Sarapova, dar mai ales de strigatele marca inregistrata pe care rusoaica le elibereaza dupa ce loveste mingea. Mihaela are insa o reactie plina de fair-play la adresa Mariei: "Mie mi se pare normal ce face ea, fiecare jucatoare se bucura in felul ei si trebuie acceptat acest lucru. Pe mine chiar nu ma deranjeaza daca striga atunci cand loveste sau daca se incurajeaza la anumite mingi. Nu m-a deranjat in niciun fel. Si eu la randu-mi m-am exteriorizat asa cum am simtit. Nici nu m-am gandit vreo clipa la asa ceva. Eu eram in lumea mea", ne-a mai declarat, razand, noua senzatie a tenisului romanesc.


mihaela buzarnescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006488 (s)