News Flash:

Autorul masacrului din Texas are 26 de ani si a fost demis din Fortele Aeriene ale Statelor Unite dupa ce si-a abuzat familia

6 Noiembrie 2017
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
atacator

Autorul atacului armat din Texas, in urma caruia au murit cel putin 26 de persoane, a fost identificat ca fiind un fost profesor de studii biblice, care a fost dat afara din Fortele Aeriene ale Statelor Unite dupa ce si-a abuzat sotia si copilul, scrie Daily Mail.
Devin Patrick Kelley a fost un veteran al Fortelor Aeriene din SUA si un fost profesor de studii biblice, dar pagina sa de Facebook, care a fost stearsa de FBI, arata ca a avut o pasiune ingrijoratoare pentru armele de foc.

Barbatul in varsta de 26 de ani era casatorit cu Danielle Shields, cu care avea si un copil. Soacra sa, Michelle Shields, era enoriasa a bisericii din Sutherland Springs si este prietena pe social media cu sotia pastorului. El are o locuinta in New Braunfels, Texas, care se afla la aproximativ 35 de kilometri de locul unde a avut loc atacul de duminica.

Contul de LinkedIn al lui Devin Patrick Kelley arata ca acesta s-a alaturat Fortelor Aeriene ale SUA dupa ce a absolvit liceul New Braunfels in 2009. Pentagonul a confirmat ca a fost pilot "la un moment dat", dar nu a dat detalii suplimentare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004444 (s)