News Flash:

Cine este teroristul care a comis atacul de la New York. Mesajul gasit in masina sa

1 Noiembrie 2017
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
terorist
Suspectul in atacul de la New York soldat cu moartea a opt persoane si cu ranirea altor 11, impuscat de politie, si, ulterior retinut este uzbekul Sayfullo Habibullaevic Saipov, este casatorit, are doi copii, lucra pentru Uber si locuia in prezent in New Jersey, scrie The Guardian.

Sayfullo Habibullaevic Saipov, are 29 de ani si este de origine uzbeka. Teroristul a venit in SUA in 2010, locuind pe rand in Ohio, Florida si apoi in Patterson, New Jersey.

Dilfuza Iskhakova, care locuieste in Cincinnati, Ohio, a declarat pentru The Guardian ca barbatul a locuit cu ea timp de catva luni, dupa ce-a sosit din Uzbekistan.

“Parea un baiat amabil, dar nu vorbea prea mult”, povesteste Iskhakova, adaugand ca tanarul nu avea viata sociala, doar pleca si venea de la serviciu, el lucrand la un depozit.
Iskhakova a mai sustinut ca, la momentul la care l-a cunoscut, Saipov depusese cererea pentru obtinerea cartii verzi, care ii asigura drept de rezidenta permanenta in SUA.

Iskhakova a precizat ca familia sa nu a mai tinut legatura cu Saipov si ca acesta s-ar fi mutat din Ohio in Florida si apoi in zona New York si ca in prezent este casatorit si are doi copii.

Uber a confirmat ca barbatul trecuse de verificarile pentru a putea deveni unul dintre soferii sai si a anuntat ca i s-a blocat accesul la aplicatie. De asemenea, compania a spus ca a luat legatura cu echipa care investigheaza atacul de la New York, pentru a furniza toate datele necesare, declarandu-se totodata oripilata de acest atac.

CNN: In masina atacatorului de la New York a fost gasit un bilet in care afirma ca a actionat in numele ISIS

Anchetatorii au gasit in camionul cu care suspectul in atacul de la New York a intrat pe o alee destinata pietonilor si bicicletelor provocand moartea a opt persoane si ranirea altor 11, un bilet in care acesta afirma ca a actionat in numele ISIS, transmite CNN.

Conform CNN, care citeaza un oficial de rang inalt, barbatul a lasat un bilet in care sustine ca a actionat in numele ISIS.

Biletul a fost gasit in masina cu care teroristul a intrat in multime si era scris in limba engleza.

new york opt persoane atacul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005832 (s)