News Flash:

Australian Open: Romania intra cu sase romance pe tabloul principal al turneului la care este asteptata sa se intoarca Serena Williams. Simona Halep, in fruntea listei

7 Decembrie 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr

Liderul mondial Simona Halep se afla in fruntea listei de intrare la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se va desfasura in perioada 15-28 ianuarie 2018. Pe tabloul principal se mai regasesc cinci romance.
Organizatorii de la Australian Open au publicat numele celor 108 jucatoare care vor evolua direct pe tabloul principal in 2018. Cap de lista este Simona Halep, liderul WTA, iar celelalte cinci romance sunt Sorana Cirstea (37 WTA), Irina Begu (43 WTA), Mihaela Buzarnescu (59 WTA), Monica Niculescu (78 WTA) si Ana Bogdan (105 WTA).

Daca primele cinci rachete ale Romaniei erau sigure de ceva vreme de prezenta pe tabloul principal, Ana Bogdan, care a luptat pentru puncte in mai multe turnee ITF din Asia, pe finalul sezonului, a prins in extremis un loc pe tabloul principal. Bogdan este a 105-a jucatoare de pe lista de 108.

La Australian Open este asteptata sa se intoarca Serena Williams, cea mai titrata jucatoare din Era Open. Americanca s-a inscris si ea pe tabloul principal, cu toate ca nu a luat inca o decizie finala in ceea ce priveste Marele Slem pe care l-a castigat in 2017. Serena nu este refacuta din punct de vedere fizic dupa ce a nascut, dar munceste din greu sa revina la nivelul din trecut.
Dintre jucatoarele din Romania, Buzarnescu va fi singura debutanta de la Australian Open. Mihaela a urcat in Top 60 WTA dupa un sezon in care a reusit un salt de 480 de locuri. Toate celelalte romance au mai jucat in trecut la Melbourne. Simona Halep a reusit cele mai importante performante prin atingerea sferturilor de finala din 2014 si 2015.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005332 (s)